"ALS MENSEN BIJ MIJ DE DEUR UITLOPEN, WIL IK VOORAL DAT ZE WEER HAPPY ZIJN MET WAT ZE DOEN. DAT ZE GEHOLPEN ZIJN MET NIEUWE INZICHTEN, WAAR ZE HOPELIJK HUN LEVEN LANG IETS AAN HEBBEN."

Wie is Lizette Jensch?

Wereldwijd zakendoen, harde onderhandelingen, veel op reis. Het was dagelijkse kost toen ik internationale leidinggevende en commerciële posities bekleedde bij multinationals IBM en DHL.

Ik leerde daar:

  • Wereldwijd onderhandelen
  • Internationale teams opzetten en aansturen
  • Succesvol omgaan met uitdagingen
  • Ambitieuze targets en deadlines halen
  • Werken met mensen uit diverse culturen en achtergronden

Leuk, zeker nooit saai, maar het vrat ook energie. De twijfel sloeg toe. Is dit écht wat ik wil, maakt dit mij gelukkig? Na een coaching traject was het antwoord op die vraag kristalhelder: ‘Nee’. Ik realiseerde me dat ik het allerliefst in een boerderij zou wonen en werken. Middenin de natuur. Met weilanden voor mijn paarden, en appelbomen in de tuin. Dus zo gezegd, zo gedaan! En nadat alles enigszins op zijn plek stond, startte ik mijn eigen coaching praktijk aan huis. Die ik inmiddels al weer meer dan 15 jaar met veel plezier run.

Een verschil maken

Elk persoon of team heeft zijn/haar talenten. Maar die komen in de dagelijkse (hectische) praktijk niet altijd goed uit de verf. Een passend coaching traject helpt je vooruit in je loopbaan, en je leven. Met mijn aanpak ontstaat er meestal meer plezier, inzicht, samenwerking, begrip en een duidelijk doel. En dáár haal ik als coach voldoening uit. Mensen laten ervaren wat het effect is van hun gedrag, dát is voor mij de uitdaging.

Testimonials

“Het coaching traject met Lizette heb ik als erg positief ervaren. Zij verstaat de kunst om de persoonlijke verbeterpunten binnen afzienbare tijd op een heldere wijze in beeld te brengen. Daarbij is ze kritisch en durft te confronteren, maar heeft eveneens oog voor de vaardigheden die voldoende ontwikkeld zijn. De sleutel van haar succesvolle wijze van coaching zit vervolgens verscholen in het feit dat Lizette een aantal praktische en snel toepasbare tools aanreikt, die zowel aan de verbeterpunten als de reeds ontwikkelde vaardigheden een extra impuls geven en tot een snel resultaat leiden. Deze werkwijze spreekt me erg aan. Als ik in de toekomst nog eens een dergelijk traject zou willen doorlopen, dan weet ik wie ik moet bellen”


Gerrit Bijlsma, Plant Manager

“Lizette heeft mij gedurende meerdere coaching sessies begeleid tijdens een aantal stappen in mijn carrière. Hierbij weet ze altijd de juiste tools aan te reiken om de situaties waarmee ik geconfronteerd werd op een goede manier aan te pakken. Haar betrokkenheid, creatieve aanpak en heldere reflecties hebben er voor gezorgd dat ik bewuster, efficiënter, rustiger en met nieuwe energie nieuwe uitdagingen tegemoet ging.”


Pieter Piersma, Algemeen Directeur 

“Lizette made a valuable contribution in the personal development of several of my team members through an extensive personal coaching program. Her work has been regarded as very professional and goal-oriented, both by the people she coached and myself.”


Marcel Jansen, Global Sales Manager

“Als Sales Director van Resato International B.V. ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met DISC toen ik een aantal jaren geleden een analyse heb ingevuld. In 2011 is bij Resato besloten om het gehele management team een DISC profiel te laten maken. Door een heel team te analyseren heb je zowel informatie over je eigen gedragsstijl en heb je ook inzicht in de dynamiek van het team. Ik kan nu beter afstemmen op mijn collega’s en kan mensen effectiever aanspreken op hun gedrag. Zo zijn we tot een beter begrip voor elkaar en tot betere resultaten gekomen!” 

Hermann Egges,  CEO-CCO