• darkblurbg

Management & Leiderschap coaching

Leiderschap, voorbeeldgedrag, richting.

Als manager of directeur wordt er nogal wat van je verwacht! En dat is prima. Het hoort bij je functie. Maar dat betekent niet dat het altijd even makkelijk is. Organisaties veranderen namelijk continu en in een rap tempo. En een goede sparringpartner, die is er vaak niet. Daardoor krijg je in de praktijk vaak geen directe feedback op je ideeën, gedrag of handelen. En voelt het soms toch wat lonely at the top.

Effectief leidinggeven

In dit coaching programma voor leidinggevenden fungeer ik als objectief klankbord. Afhankelijk van je vraag, bepalen we een aantal doelen. Efficiënter zijn in je functie en minder energie verspillen bijvoorbeeld. Of je daadkracht en intuïtie aanscherpen en effectiever omgaan met organisatiewijzigingen.

In een aantal sessies werken we concreet aan jouw persoonlijke doelen. Het vertrekpunt is vaak een analyse van je leiderschapsstijl. Zo krijgen we inzicht in je gedrag en handelen. We bespreken de gevolgen hiervan en ik houd je een spiegel voor, zodat je beter leert reflecteren. Het doel van dit traject is jouw effectiviteit als manager of executive te verhogen.

Klik-gesprek aanvragen