Opdrachtgevers & Testimonials

Ik coach personen en teams van zowel profit- als non-profit organisaties.

Hierbij enkele namen van mijn opdrachtgevers:

 • IVM, Coevorden
 • Lypack, Leeuwarden
 • Resato International BV, Roden
 • Foreco, Dalfsen
 • IJreka Dalfsen
 • Gemeente Midden Drenthe, Beilen
 • Gemeente Groningen, Groningen
 • Gemeente Emmen, Emmen
 • Gemeente Hardenberg, Hardenberg
 • Energiewacht , Assen
 • Spark Holland, Emmen
 • van der Heide Bliksem Beveiliging
 • Rabobank, Drachten
 • Rabobank, Emmen
 • NAM/Shell, Assen
 • Friesland Lease, Drachten

Testimonials

“Lizette heeft mij gedurende meerdere coachingssessies begeleid tijdens een aantal stappen in mijn carrière. Hierbij weet ze altijd de juiste tools aan te reiken om de situaties waarmee ik geconfronteerd werd op een goede manier aan te pakken. Haar betrokkenheid, creatieve aanpak en heldere reflecties hebben er voor gezorgd dat ik bewuster, efficiënter, rustiger en met nieuwe energie nieuwe uitdagingen tegemoet ging.”
Pieter Piersma, Plant Manager

“Als Sales Director van Resato International B.V. ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met DISC toen ik een aantal jaren geleden een analyse heb ingevuld. In 2011 is bij Resato besloten om het gehele management team een DISC profiel te laten maken. Door een heel team te analyseren heb je zowel informatie over je eigen gedragsstijl en heb je ook inzicht in de dynamiek van het team. Ik kan nu beter afstemmen op mijn collega’s en kan mensen effectiever aanspreken op hun gedrag. Zo zijn we tot een beter begrip voor elkaar en tot betere resultaten gekomen!” 

Hermann Egges,  Sales Director 

“Lizette made a valuable contribution in the personal development of several of my team members through an extensive personal coaching program. Her work has been regarded as very professional and goal-oriented, both by the people she coached and myself.”
Marcel Jansen, Global Sales Manager

“Het coachingtraject met Lizette heb ik als erg positief ervaren. Zij verstaat de kunst om de persoonlijke verbeterpunten binnen afzienbare tijd op een heldere wijze in beeld te brengen. Daarbij is ze kritisch en durft te confronteren, maar heeft eveneens oog voor de vaardigheden die voldoende ontwikkeld zijn. De sleutel van haar succesvolle wijze van coaching zit vervolgens verscholen in het feit dat Lizette een aantal praktische en snel toepasbare tools aanreikt, die zowel aan de verbeterpunten als de reeds ontwikkelde vaardigheden een extra impuls geven en tot een snel resultaat leiden. Deze werkwijze spreekt me erg aan. Als ik in de toekomst nog eens een dergelijk traject zou willen doorlopen, dan weet ik wie ik moet bellen”
Gerrit Bijlsma, Plant Manager

Interesse?