Hoe coach ik?

Mijn rol

Mijn rol is door kritische vragen te stellen, je uit te dagen en een spiegel voor te houden meer zicht te verschaffen op wie je bent en waar je naar toe wilt. Mijn stijl van coachen is op de toekomst gericht.

Coaching is geen vorm van advies waarbij oplossingen worden voorgeschreven. Het gaat er juist om dat je zelf verantwoordelijkheid leert nemen en je zelfbewustzijn vergroot.

Je kunt naar contact gaan voor het aanvragen van een vrijblijvend klikgesprek.

Bij wederzijdse klik, essentieel bij coaching, inventariseren we de huidige situatie en de gewenste situatie. Wat zijn de doelen? Wat wil je bereiken of veranderen?

Individuele coaching

Bij individuele coaching start dan het traject, vaak begeleid door een gedragsstijl analyse waar bij  veel duidelijk wordt over je persoonlijke karakteristieken en persoonlijke stijl in relatie tot werk. Tevens maakt het duidelijk waar de talenten en groeimogelijkheden zijn.

Sessies duren 1,5 uur en vinden veelal om de 14 dagen plaats.

Teamcoaching

Na inventarisatie van de huidige en gewenste situatie en het gezamenlijk bepalen van de doelen, maken alle deelnemers een gedragsstijl analyse. Deze wordt voor aanvang van teamcoaching individueel toegelicht. Daarna wordt er een teamgrid in kaart gebracht die zicht geeft op de kwaliteiten, valkuilen en communicatie stijlen van het team. Met teams werk ik vaak met dagdelen van 4 uur op locatie naar wens. Dit is uiteraard te combineren met een dagdeel teambuilding.

Klik hier voor coaching programma’scoaching bal

Interesse?